Ervaringen van opdrachtgevers

De ervaring van:

lees verder

Home

Nieuws:

Schilderwerk

Nu het warmer weer er aan komt gaan veel mensen hun woning weer de nodige schilderbeurt geven. Bij veel woningen kiest men ervoor om dit zelf te doen. Maar wat als er houtrot in het houtwerk zit?
... Lees meer

btw 6% over arbeid

Het verbouwen en herstellen (renoveren) van woningen ouder dan 2 jaar valt tijdelijk onder het 6%-tarief. Het 6%-tarief geldt alleen voor werkzaamheden die u afrondt in de periode van 1 maart 2013 ... Lees meer

Home

Welkom op de website van bouwbedrijf Verkaart. Wij hebben ons gespecialiseerd in kleinere projecten op het gebied van onderhoud, renovatie, verbouwingen en nieuwbouw van woningen, panden en bedrijfsruimtes.

Op deze website vindt u alle informatie over bouwbedrijf Verkaart, wat wij voor u kunnen betekenen, wat wij al gerealiseerd hebben en wat de werkwijze is die wij hanteren. Tevens kunt u interessante nieuwsberichten lezen over bouwbedrijf Verkaart.

Mocht u naar aanleiding van de informatie op deze website contact op willen nemen met ons, dan kunt u dit doen middels het contactformulier. Het contact formulier vindt u onder de button 'contact' in het menu aan de linkerkant. Hier vindt u ook de button 'Waar vindt u ons' met het bezoekadres en een routekaart.

Telefoonnummer: 0167-566641
E-mailadres: info@bouwbedrijfverkaart.nl

Projecten

Verkaart heeft al vele projecten opgeleverd, van kleinschalige verbouwingen tot complete nieuwbouw. Om u nog meer inzicht te geven in wat Verkaart nu eigenlijk voor u kan betekenen, vindt u binnenkort op deze website een selectie van projecten die reeds opgeleverd en op dit moment nog lopen. Bij ieder project vindt u informatie over het project zelf, de opdrachtgever en het jaar waarin het project gerealiseerd is.

Hieronder vind u een selectie van onze huidige projecten.

Loods Drukkerij 8

Bij autobedrijf Bom in Steenbergen op achtergelegen parkeerterrein hebben wij een loods geplaatst voor extra opslag en verhuur.

vrijstaande berging Nieuw Vossemeer

In Nieuw Vossemeer hebben we een vrijstaande berging gezet, met bergzolder en puntdak. Ook de 150mē bestrating hebben we verzorgd zodat het geheel in 1 stuk achter elkaar is afgerond.