Ervaringen van opdrachtgevers

De ervaring van:

lees verder

Over ons

Wie is Verkaart?

Bouwbedrijf Verkaart is gevestigd in Steenbergen en heeft zich gespecialiseerd in onderhoud, renovatie en verbouwingen aan woningen. Maar ook voor nieuwbouw kunt u bij ons terecht.

De eigenaar, Stefan Verkaart, heeft het bouwbedrijf 14 jaar geleden overgenomen nadat hij zelf al 15 jaar in de bouw werkzaam was, dit betekend dat u bij bouwbedrijf Verkaart in handen bent van een echte vakman.

Wij werken niet alleen op de particuliere markt, maar ook op de zakelijke markt. Zo is de naam Verkaart niet alleen in Steenbergen al een begrip, maar ook onder de woningbouwverenigingen hebben we al een grote naamsbekendheid. Tevens zijn wij door onze kleinere omvang zeer flexibel. Heeft u een lekkage of een ander probleem dat met spoed dient te worden gerepareerd? Binnen het uur staat de loodgieter, elektricien, of timmerman, net wie u nodig heeft, bij u voor de deur om het probleem te verhelpen.

Om u goed van dienst te kunnen zijn en een uitstekende service te kunnen bieden beschikt Verkaart alleen over opgeleide en allround medewerkers. Om de kwaliteit die Verkaart levert te behouden krijgt elke medewerker een aantal keer per jaar bijscholing zodat alle kennis up to date blijft. Uiteraard levert Verkaart Bouwgarant kwaliteit, dit staat voor gegarandeerde zekerheid en service.

Wat doet Verkaart?

Wij zijn vooral werkzaam in de regio gemeente Steenbergen, Bergen op Zoom, Tholen, Dinteloord en Oudgastel op zowel de particuliere als de zakelijke markt. Uiteraard zijn we op uw verzoek ook werkzaam buiten deze regio.

We hebben in de afgelopen jaren al vele projecten gerealiseerd, van onderhoud, renovaties en verbouwingen tot nieuwbouw van woningen, appartementen en bedrijfspanden.
Iedereen kan dus bij Verkaart aankloppen, of u nu een badkamer wilt laten renoveren of een nieuwe woning wilt laten bouwen. Zaken die we onder andere voor u kunnen realiseren zijn:

- Renoveren van toilet, keuken of badkamer
- alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden
- Elektra aan de laatste voorwaarden aanpassen, aanbrengen
- Het plaatsen van CV installaties,
- Renovatie werkzaamheden in of aan uw woning of pand,
- Het aanbouwen van extra woon/kantoor ruimte,
- Het bouwen van een compleet nieuwe woning of bedrijfspand,
- Het verzorgen van de benodigde tekeningen.
- Schilderwerk in of rondom de woning
- Houtrotreparatie voor het schilderen

We kunnen bij een verbouwing alles voor u verzorgen vanaf de architect tot aan het aflakken toe. U kunt natuurlijk ook zelf naar de architect gaan en de tekeningen bij ons afleveren, of juist de laatste afwerkingen zelf verzorgen.

Bij renoveren kunt u denken aan wc keuken en/of badkamer, maar bijvoorbeeld ook doorbraken door muren maken, stukadoren van wanden en plafonds, nieuwe plafonds enz. Dit kan zijn een gehele woning maar ook 1 ruimte.

Ook onderhoudswerk kunnen we voor u doen, denk bijvoorbeeld aan schilderwerk, ramen of deuren schaven, vervangen van ramen of deuren, houtrot herstellen, hang en sluitwerk, enz. Ook aan de buitenkant van de woning vanaf de fundering tot aan de schoorsteen kunnen wij het onderhoud voor u doen.

Denk aan voegwerk vervangen, schoorsteen vervangen, kozijnen, beglazing, vochtproblemen zoals vocht doorslag verhelpen.