Ervaringen van opdrachtgevers

De ervaring van:

lees verder

Werkwijze

Werkwijze

Een goede voorbereiding staat bij Verkaart voorop. Hoe beter de voorbereiding, hoe beter het resultaat. Eerst worden alle details doorgesproken. Alle essentiële gegevens moeten eerst bekend zijn voordat er gestart wordt met de bouw.

Wanneer u uw woning wilt laten verbouwen, renoveren of wellicht een geheel nieuwe woning wilt laten bouwen kunt u contact opnemen met ons. Tijdens dit eerste contact zal er een afspraak met u worden gemaakt om ter plaatsen te gaan kijken naar het geen u voor ogen heeft.

Ter plaatsen worden uiteraard de tekeningen van de architect geraadpleegd. Wanneer u nog geen architect heeft gecontacteerd voor het maken van tekeningen helpen wij u hier graag bij. Wij werken alleen samen met gespecialiseerde architecten.

Wanneer alles duidelijk is en u heeft al uw wensen en eisen doorgegeven zal op basis van die informatie een vrijblijvende offerte opgesteld worden. Wanneer u dat wenst wordt de offerte samen met u doorgesproken en wordt de offerte verder toegelicht. Na deze bespreking worden eventuele aanpassingen in de offerte opgenomen en kan er gestart worden met de uitvoering van het project.

De uitvoering kan gesplitst worden in ruwbouw en afbouw. Onder ruwbouw valt afhankelijk van het project (nieuwbouw, onderhoud, renovatie)onder andere de grondsanering, riolering, vloeren, metselwerk enzovoorts. Onder de afbouw vallen de technische installaties, stucwerk, het plaatsen van keukens, deuren enzovoorts.

Na de oplevering van het project heeft u uiteraard de standaard garanties. Hiernaast is er afhankelijk van de grootte van het project ook nog een onderhoudstermijn van een half à één jaar.