IMG_1262

Diensten

In de afgelopen twintig jaar heeft Bouwbedrijf Verkaart veel ervaring opgedaan binnen diverse (ver)bouw discplines. Hierdoor kunnen we ieder type project aan. Lees alle verschillend vormen rustig door. Heeft u vragen, wilt u meer informatie of heeft u interesse in onze diensten? Neem gerust contact met ons op. 

Ontwerpen

Uw verbouwing begint met een idee. Als we dit uitwerken spreken we in de bouwbranche van een bouwontwerp. Om tot een bouwontwerp te komen, worden vijf stappen doorlopen. Kenmerkend voor een bouwontwerp is dat dit vaak gebeurt volgens een cyclisch proces.
Lees meer…

Renovatie

Bij een renovatie wordt achterstallig onderhoud hersteld. Het kan ook zo zijn dat een bestaande ruimte een nieuwe functies krijgt. Om dit te realiseren is het nodig om een renovatie uit te voeren. Wij komen graag met u in contact. Het heeft onze voorkeur om tijdig uw wensen door te spreken. 
Lees meer…

Nieuwbouw

Zoekt u één partner die uw nieuwbouwproject van A tot Z verzorgt? Doordat een nieuwbouwproject veel verschillende disciplines van een aannemer vraagt, is het belangrijk dat u hier een goede keuze in maakt. Een goede betrouwbare aannemer adviseert u objectief, plant punctueel, communiceert helder, brengt de kosten voor u in beeld, maar voorziet u ook van creatief advies.
Lees meer…

Onderhoud

Als huisbezitter weet u maar al te goed, onderhoud aan uw huis stopt nooit. Om grote uitgave in de toekomst te voorkomen, is periodiek onderhoud zeer belangrijk. Zo hoeft u nooit te twijfelen aan de gesteldheid van uw pand. Ontbreekt het bij u aan overzicht? Geen probleem, wij komen graag bij u langs om een meerjarenplan op te stellen.
Lees meer...

Verbouwen

Als u kiest om te verbouwen, bent u van plan de ruimtes van uw pand opnieuw of anders in te delen. Dit kan door het plaatsen van een aan- of opbouw. Hiermee vergroot u bepaalde ruimtes in het pand. Ontzorgen, spanning en eventuele stress nemen wij graag bij u weg. Uw wensen staan voor ons bovenaan.
Lees meer…

Tuin en zwembaden

Zou u graag een terrasoverkapping wensen, een poolhouse, scheidingsmuren of een mooie carport voor uw auto? Samen met de hovenier of tuinarchitect realiseren wij uw wensen. Of droomt u van een eigen zwembad in de tuin? Helemaal naar uw eigen smaak en wensen ontworpen.
Lees meer…