IMG_0533

Over ons

Bouwen met vertrouwen

Bouwbedrijf Verkaart uit Steenbergen is gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw, renovatie- en onderhoudswerkzaamheden. Omdat we erg flexibel zijn, realiseren we ieder type project voor u.

Onze klantenportefeuille is de afgelopen 20 jaar sterk gegroeid. Zowel in kwantiteit als in diversiteit. Wij voeren onze werkzaamheden uit voor gemeenten, woningcorporaties, zakelijke en particuliere opdrachtgevers.

Bij ons staat de klant altijd op nummer 1. Kiest u voor ons dan krijgt u één vast aanspreekpunt. Uw contactpersoon zal in het beginstadium het werk komen opnemen, maar hij begeleidt ook de volledige verbouwing. Wij garanderen een verbouwing zonder zorgen.

Naast ontzorgen, hechten we vanzelfsprekend veel waarde aan kwaliteit. Daarom zijn we aangesloten bij stichting Bouwgarant. Om hierbij aangesloten te mogen zijn, moet een bedrijf voldoen aan strenge eisen op het gebied van vakmanschap en betrouwbaarheid. Tevens zijn wij aangesloten bij branchevereniging Bouwend Nederland. Dit is de vereniging van bouw- en infrabedrijven.